РАБОТНО ВРЕМЕ : 08:00 - 00:00 за викенд до 01:00
РАБОТНО ВРЕМЕ: 08:00 - 00:00 ЗА ВИКЕНД ДО 01:00
Локација : БУЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ББ - Прилеп

Добредојдовте во

LaPiazza
italian restourant

Амбиент

Pleasant
environment

професионални шефови во кујна

Top food
For everyone's taste
За нас

LaPiazza

Ексклузивен италијански ресторан во центарот на Прилеп. Голем избор на италијанска храна приготвена од врвни кувари, професонална услуга и висок степен на хигиена. Со капацитет на 60 маси ви нудиме пријатна и топла атмосфера.

image
“Cooking is like love, it should be entered into with complete abandon or not at all.” – Harriet Von Horne
image
Мени
Нови специјалитети
Посно мени
кафе мени

Најдоброто Lavazza кафе во градот

Еспресо
Еспресо
Lavazza espresso
70den.
Макијато
Макијато
80den.
Капучино
Капучино
cappuccino
90den.
Фредо еспресо
Фредо еспресо
Freddo espresso
100den.
Фредо капучино
Фредо капучино
Freddo cappuccino
120den.
Нес кафе
Нес кафе
greek frappe
100den.
Крем Еспресо
Крем Еспресо
100den.
Нес кафе со вкусови
Нес кафе со вкусови
120den.
Ајс кафе
Ајс кафе
150den.
Лате макијато
100den.
image
Зошто да не изберете на

Само за најразвиените вкусови

Ресторан со светски квалитети нa врвнa кујна и елитен стaндард на внатрешен дизајн

  • icon
    Пици
    Најфкусната пиац во градот
  • icon
    Специјалитети
    Уникатни специјалитети за најразвијаните вкусови
повеќе

Партнери

315+
Производи
храна, пијалок, кафе
25
Персонал
најдобриот во градот
10000
Посетители
секој месец
Новости и промоции

Погледнете ги новостите

Посно мени
Посно мени
March 26, 2022
Comments (0)
Резервирајте место за Вас и вашите блиски

Ви треба маса?