РАБОТНО ВРЕМЕ : 08:00 - 00:00 за викенд до 01:00
РАБОТНО ВРЕМЕ: 08:00 - 00:00 ЗА ВИКЕНД ДО 01:00
Локација : БУЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ББ - Прилеп

About us

За Lapiazza

Италијански елитен ресторан во центарот на градот

LaPiazza датира од 2018 год. и се наоѓа во центарот на градот. Ресторан со светски квалитети нa врвнa кујна и елитен стaндард на внатрешен дизајн

  • icon
    Најдобрата пица
    Голем избор на пица вкусови, спремени од најдобрите пиц мајстори во градот
  • icon
    Специјалитети
    Највкусни специјалитети за сите вкусови
нашето мени
image
100
Капацитет
седишта внатре
120
Летна бавча
седишта надвор
000
Музика
амбиентална, џез
Пристапно
Пицерија
Пицерија
најдобрата пица во градот
Бургери
Бургери
Вкусните бургери се дел од нашето секојдневие
Коктели
Коктели
Коктел миксови прилагодени за сите временски прилики
Специјалитети
Специјалитети
Уникатни специјалитети кои можете да ги уживате само кај нас
дел од тимот

Запознајте го нашиот тим

Мицко Николоски
Менаџер
Мицко Николоски
micko@lapiazza.mk
+38976560649
Марјан Богоески
Менаџер
Марјан Богоески
marjan@lapiazza.mk
+38971259109
Тоше Јончески
Шеф на персонал
NN
Бармен
NN
smithkf@gmail.com
+012 (345) 678 99
Табу
Порта
препораки

Што велат клиентите за нас